banner
Dom » Производ > Кишни мантил
Kategorija proizvoda

Фасхион Раин Цоат

Опис модне костне капице за водене вожње, фестивале, тематски паркови. Такође идеално за планинарење, јахаче, путнике, рибаре итд. Одржавате да се осушите на киши. Наша фабрика: Нев-Тецх развој корпорације Фузхоу економског и техничког развоја зоне је државно предузеће у Фузхоу ...

Pošalji upit

Опис модног киша

Ставка бр.

Кожна тканина

ВФЈРЦ49

ЕВА

Сертификација

Било да се ради о једном

ИСО9001

Не

Боја

Као што је приказано на слици

Инструкције за негу

Не прање машина. Не чистите чисту. Немојте гријати.


Одјећа за вожњу на води, Фестивали, Тематски паркови. Такође идеално за планинарење, јахаче, путнике, рибаре итд. Одржавате да се осушите на киши.

Наша фабрика:

Компанија Нев-Тецх Девелопмент Цорпоратион у Фузхоу Ецономиц & Тецхницал Девелопмент Зоне је државно предузеће у Фузхоу Ецономиц & Тецхницал Девелопмент Зоне, које је основано у марта 1988. године уз овлашћење Министарства за спољну трговину и економску трговину.

Наша фирма је специјализирана за трговину увозом и извозом која покрива све врсте робе и технологије. Подржан снажном економском снагом развојне зоне Фузхоу, извршили смо наше предности технике; више од десет технолошких компанија има те акције у нашој компанији. Израдили смо савршен систем за увоз и извоз робе, продаје за самопомоћ и послије услуге.

Наше компаније су интегритет, иновација, ефикасност. Спремни смо да сарађујемо у доброј вјери са пријатељима у земљи и иностранству, заједничким напретком.


Hot Tags: модни кишни капут, Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, јефтина, ниска цена, бесплатан узорак

Istraga